DEKORATIVA IN, oblikovanje prostora d.o.o.

54 let tradicije.  Hvala vsem, ki nam zaupate.

Leta 1967 je Edo Cehner  v Velenju ustanovil tapetniško delavnico. Časi v katerih je začenjal svojo podjetniško pot niso bili naklonjeni podjetništvu, vendar se ni vdal...  Z marljivostjo in predanostjo svojemu delu je izpolnil želje in pričakovanja številnim strankam. Vedno si je prizadeval izdelati kvaliteten in dovršen proizvod, kar so njegove stranke tudi zelo cenile. Velenje je raslo, večalo se je tudi povpraševanje po izdelkih in storitvah, ki jih je nudil.
 
Sprva so bile to predvsem tapetniške usluge, kot so oblazinjenje in preoblačenje kavčev, foteljev,  izdelava »modracev« posteljnih vzmetnic, polaganje talnih oblog… Skozi zgodovino svojega podjetništva  se je vseskozi prilagajal potrebam in željam strank. Svojo ponudbo je nenehno širil in dopolnjeval z novimi  izdelki, med njimi so bile tudi zelo cenjene kvalitetne  podložene prevleke za avto sedeže, ki so se  unikatno izdelovale za vsak model avtomobila posebej, glede na željo strank. Kasneje je svojo ponudbo usmeril v izdelavo tekstilne opreme interierja, kar je še danes glavna usmeritev podjetja DEKORATIVA IN d.o.o. poznane pod našo blagovno znamko DEKORATIVA CEHNER.
 
Blagovna znamka Dekorativa Cehner je sinonim za kvalitetno in izvirno tekstilno opremo interierja, ki zajema strokovno svetovanje, glede na celostno opremo interierja, želje in pričakovanja naročnika. V našem podjetju  se trudimo zadovoljiti pričakovanja sleherni stranki in ji  s strokovnimi nasveti pomagati pri odločitvi glede tekstilne opreme interierja. V ta namen se vsi zaposleni nenehno izobražujemo in obiskujemo svetovne tekstilne sejme, smo redni obiskovalci največjega svetovnega tekstilnega sejma Heimtextil v Frankfurtu in v naš prostor prinašamo novosti in svežino na področju hišnih tekstilij. Veliko pozornost posvečamo analizi prostora, željam strank, tudi zakonitosti Feng shuia in vpliva barv na počutje so nam dobro poznane. 
 
 
 
Zaposleni v podjetju DEKORATIVA IN d.o.o. smo optimistično zazrti v prihodnost,  svoje delo radi opravljamo in se veselimo novih izzivov.

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite nas na 080 71 77 ali pošljite POVPRAŠEVANJE ...

Kje smo

DEKORATIVA IN d.o.o.
Prešernova cesta 22 e
3320 Velenje

Najdite nas na zemljevidu

Kontakt

DEKORATIVA IN d.o.o.
Prešernova cesta 22 e, 3320 Velenje