DEKORATIVA IN, oblikovanje prostora d.o.o.

55 let tradicije.  Hvala vsem, ki nam zaupate.

Leta 1967 je Edo Cehner  v Velenju ustanovil tapetniško delavnico, v kateri je nudil tapetniške usluge, kot so oblazinjenje in preoblačenje kavčev, foteljev,  izdelava posteljnih vzmetnic, polaganje talnih oblog… 
Svojo ponudbo je nenehno širil in dopolnjeval z novimi  izdelki, med njimi so bile tudi zelo cenjene kvalitetne  podložene prevleke za avto sedeže, ki so se  unikatno izdelovale za vsak model avtomobila posebej, glede na željo strank.
Kasneje je svojo ponudbo usmeril v izdelavo tekstilne opreme interierja, kar je še danes glavna usmeritev podjetja DEKORATIVA IN d.o.o. poznane pod našo blagovno znamko DEKORATIVA CEHNER.
 
 
DEKORATIVA IN d.o.o. z lastno blagovno znamko Dekorativa Cehner je sinonim za kvalitetno in izvirno tekstilno opremo interierja, ki zajema strokovno svetovanje, glede na celostno opremo interierja, želje in pričakovanja naročnika. V našem podjetju se trudimo zadovoljiti pričakovanja sleherni stranki in ji  s strokovnimi nasveti pomagati pri odločitvi glede tekstilne opreme interierja. V ta namen se vsi zaposleni nenehno izobražujemo in obiskujemo svetovne tekstilne sejme, smo redni obiskovalci največjega svetovnega tekstilnega sejma Heimtextil v Frankfurtu in v naš prostor prinašamo novosti in svežino na področju hišnih tekstilij. Veliko pozornost posvečamo analizi prostora, željam strank, tudi zakonitosti Feng shuia in vpliva barv na počutje so nam dobro poznane. 
 
 
 
POSLANSTVO

Ustvarjamo prijetnost bivanja in dobrega počutja. Uresničujemo jo s strokovnim pristopom, s kvalitetnimi izdelki in celostno storitvijo.

 

VREDNOTE

Osnovno vodilo so nam pošteni in spoštljivi odnosi med zaposlenimi, poslovnimi partnerji in strankami.

 

VIZIJA

Želimo biti in ostati prepoznavni na področju tekstilne opreme interierja. S svojim delom želimo sooblikovati razmišljanje in bivanjske navade v ožjem in širšem okolju.

 

Zaposleni v našem podjetju DEKORATIVA IN d.o.o. smo optimistično zazrti v prihodnost,  svoje delo radi opravljamo in se veselimo novih izzivov.

Potrebujete več informacij?

Pokličite nas na 080 71 77 ali pošljite POVPRAŠEVANJE ...

Kje smo

DEKORATIVA IN d.o.o.
Prešernova cesta 22 e
3320 Velenje

Najdite nas na zemljevidu

Kontakt

DEKORATIVA IN d.o.o.
Prešernova cesta 22 e, 3320 Velenje