Spoštovani obiskovalci,
 
v želji, da smo v stiku vsaj na daljavo in da kljub razmeram ohranjamo pozitivne misli naši spletni strani dodajamo rubriko RECEPTI ZA VSAK DAN.
 
Recepti so namenjeni vsem, ki radi kuhate, pečete in eksperimentirate v kuhinji ali pa tudi zunaj.
Veseli bomo  tudi vseh vaših avtorskih prispevkov, ki jih bomo tudi radi dodali v našo rubriko. 

Zavese? Ali so sploh še moderne in potrebne, ali ni celo bolje brez njih?

To je vprašanje na katerega ni mogoče odgovoriti samo z DA ali NE, saj je zato potrebno poznati in razumeti celostno podobo interierja in njegov namen ter občutenja in navade oseb, ki bodo v tem prostoru bivale.

Sobe za bolnike predstavljajo vir okužb. Rast okužb z večkratno odpornimi mikrobi je  v številnih bolnišnicah po svetu dramatično visoka. Po ocenah nemške družbe za higieno v bolnišnicah se samo v Nemčiji letno okuži do milijon ljudi. Okoli 40.000 okužb letno se konča s smrtjo. Ob tem, da bi lahko vsako tretjo okužbo preprečili z dosledno in celovito higieno v bolnišnicah. Za operacijske sobe in oddelke za intenzivno nego obstajajo strogi predpisi, druga problematična območja kot so sobe za bolnike pa ne dosegajo higienskih zahtev, ki bi preprečevale bolnišnične okužbe.

Nekaj praktičnih nasvetov pred pranjem vaših zaves.

Pred pranjem zaves vedno preverimo všito etiketo na zavesi, ki nas podrobno seznanja, ali zaveso lahko operemo doma, ali pa je dovoljeno le kemično čiščenje. Če je na všiti etiketi označeno, da je pranje dovoljeno na 30 stopinj C, potem je postopek sledeč:

Potrebujete več informacij?

Pokličite nas na 080 71 77 ali pošljite POVPRAŠEVANJE ...

Kje smo

DEKORATIVA IN d.o.o.
Prešernova cesta 22 e
3320 Velenje

Najdite nas na zemljevidu

Kontakt

DEKORATIVA IN d.o.o.
Prešernova cesta 22 e, 3320 Velenje