Zavese? Ali so sploh še moderne in potrebne, ali ni celo bolje brez njih?

To je vprašanje na katerega ni mogoče odgovoriti samo z DA ali NE, saj je zato potrebno poznati in razumeti celostno podobo interierja in njegov namen ter občutenja in navade oseb, ki bodo v tem prostoru bivale.

 
V skrbi za zdravje vseh nas smo v našem podjetju pričeli s proizvodnjo pralnih tekstilnih mask.
Celotno količino izdelanih mask v 1. dveh dneh smo podarili eni od javnih ustanov, nekaj od tega pa smo tudi razdelili med občane.
 
Tekstilne pralne maske so izdelane iz dveh slojev tkanin. Zunanja tkanina je gosto tkan 100% bombaž.
Notranja stran je izdelana iz tanjše tkanine, ki je deljena in omogoča vstavitev dodatnega filtra (papirnati robček ipd.) 
Maska ima v zgornjem delu všito žičko, ki jo po namestitvi na obraz stisnemo, da se maska optimalno prilagodi ob nosnem delu.
Elastika ni všita, ampak je vstavljena v rob na straneh maske, kar omogoča menjavo le te v primeru dotrajanosti elastike ali potreb uporabnika.
Maske niso terstirane in nimajo certifikata, nudijo zgolj osnovno zaščito.
Cenovno smo se kar najbolj skušali približati željam potrošnikov.
Cena z DDV 3,40 Eur / kos, pakirano posamezno.

Za naročila nad 100 kos je cena z DDV 2,90 Eur za kos, pakirano skupaj 20-30 mask v zavitku.

Strošek pošiljanja 3,00 Eur za posamezno naročilo. 

 

Sobe za bolnike predstavljajo vir okužb. Rast okužb z večkratno odpornimi mikrobi je  v številnih bolnišnicah po svetu dramatično visoka. Po ocenah nemške družbe za higieno v bolnišnicah se samo v Nemčiji letno okuži do milijon ljudi. Okoli 40.000 okužb letno se konča s smrtjo. Ob tem, da bi lahko vsako tretjo okužbo preprečili z dosledno in celovito higieno v bolnišnicah. Za operacijske sobe in oddelke za intenzivno nego obstajajo strogi predpisi, druga problematična območja kot so sobe za bolnike pa ne dosegajo higienskih zahtev, ki bi preprečevale bolnišnične okužbe.

Nekaj praktičnih nasvetov pred pranjem vaših zaves.

Pred pranjem zaves vedno preverimo všito etiketo na zavesi, ki nas podrobno seznanja, ali zaveso lahko operemo doma, ali pa je dovoljeno le kemično čiščenje. Če je na všiti etiketi označeno, da je pranje dovoljeno na 30 stopinj C, potem je postopek sledeč:

Potrebujete več informacij?

Pokličite nas na 080 71 77 ali pošljite POVPRAŠEVANJE ...

Kje smo

Dekorativa Cehner d.o.o.
Prešernova cesta 22 e
3320 Velenje

Najdite nas na zemljevidu

Kontakt

Dekorativa Cehner d.o.o.
Prešernova cesta 22 e, 3320 Velenje